Klantreacties op het Online Leerplatform Flitsfotografie

 

 • Ik ben heel tevreden over het online leerplatform. Het lesmateriaal is zeer duidelijk omschreven. Geen moeilijke omschrijvingen, gewoon prima te volgen. Ilona van Egdom Fotografie
 • Door het volgen van de online flitscursus ben ik veel zekerder geworden. De flitser is nu geen lastig ding maar een uitstekend hulpje dat mijn onderwerpen naar tevredenheid belicht waar nodig ­čÖé Annet Eveleens Fotografie
 • De uitleg is heel helder, de leerstof is duidelijk. Kortom: erg tevreden en wat mij betreft een score van 100 punten! Jeroen Meuwsen Fotografie
 • De lessen zijn zeer duidelijk. Heb nog niet ├ę├ęn keer gedacht: “wat staat daar nou?”. Kortom, de cursus is voor mij een heel goede aanvulling op de handleiding van de flitser. Frits van Bruggen
 • Voor mij is het thuis werken met de online cursus ideaal. Op mijn eigen tempo lees ik eerst alle lessen door en dan ga ik aan de slag met de oefeningen. Doordat je opdrachten uitvoert leer je de flitser beter kennen en wordt ook de meegeleverde handleiding van de flitser een keer gelezen. Dan de Tutorials, in een woord geweldig. De manier waarop het tot stand komen van een foto wordt uitgelegd, ervaar ik als leerzaam. Je leert technieken waar je in eerste instantie niet aan denkt. Leo Reijnierse, www.lrdigiphoto.nl
 • Ik ben net begonnen met les 1 en 2 en ben direct vanaf begin enthousiast over de cursus, duidelijke instructies, goede uitleg, duidelijke opdrachten. Ik heb een Nikon D80 en flits Nikon Speedlight SB-700, kan hiermee zeer goed uit de voeten in combinatie met de cursus. Kortom fantastisch. Andries Koopmans
 • De online cursus flitsfotografie heb ik gevolgd, omdat ik goed voorbereid mijn eerste bruidsreportage wilde maken. De cursus brengt flitsen tot de essentie terug. Met een aantal goede praktijkoefeningen beheerste ik in een mum van tijd de belangrijkste flitstechnieken. Dave Bierhuizen, www.bierhuizen.info
 • Ik kan je melden dat ik erg tevreden ben over de cursus. De lessen zijn prima opgebouwd, helder en begrijpelijk. Marcel van Berkel, www.fotodelmar.nl
 • Ik heb niet alleen de flitstechniek sterk verbetert, maar ook het hele fotograferen! Dit was voor mij een hele fijne leervorm, goed uitgelegd, no-nonsens en duidelijk. Zeker een aanrader! Lilliane Roks, www.illnovelle.nl
 • De cursus is geweldig! Zo duidelijk, echt wat ik nodig heb! Ben echt super enthousiast! Wendy Bremmert, www.bywendydesign.com
 • De lessen waren heel duidelijk omschreven. Bedankt voor de flitscursus. Marijke Duyster
 • Ik vond het lesmateriaal duidelijk en stapsgewijs opgezet. Daarnaast was het prettig om rustig op mijn eigen plek in mijn eigen tijd de cursus te kunnen doen, dus het online principe is perfect. Nu voel ik me veel safer met de flits. Het is niet meer een noodgedwongen kwaad. Lydia van Gijn
 • Ik raad deze online flitscursus iedereen aan die serieus met de flitser aan de slag wil gaan maar zich een beetje ge├»ntimideerd voelt door dat apparaat. Ik bezit een geweldige flitser maar gebruikte hem nooit omdat het resultaat bijna altijd tegenviel. Ik besefte best dat ik het probleem was en niet het de flitser. Door deze cursus te volgen heb ik in korte tijd geleerd hoe er mee om te gaan. Ik zie nu ook in, dat hij in veel meer situaties ingezet kan worden waarbij je in eerste instantie niet aan het gebruik van een flitser dacht. Ger Stahlhofer
 • Als ik nu weer de keuze zou moeten maken tussen een cursus ‘live’ of online, zou ik voor de online variant kiezen. Het online leren is geen ouderwetse schriftelijke cursus maar een prettige benutting van de nieuwe mogelijkheden. Het is een goed afgewogen cursus. To the point en instructief. Ik ben er heel enthousiast over en kan hem van harte aanbevelen. Hans Broeze
 • Ik vond de cursus erg leuk en interessant. Wat mij het meest is bijgebleven en een echte eye opener was, is de dof calculator. Dat was nieuw voor mij en biedt heel veel mogelijkheden. Ook de tips en praktijkoefeningen vond ik erg nuttig. Al met al heel leerzaam en aan iedereen aan te bevelen. Wendy Vermeulen
 • De online cursus flitstechnieken is voor mij een geweldig goede move geweest. Een enorm voordeel was, dat ik in mijn eigen tempo kon plannen wanneer ik welke stof zou doornemen en/of opdracht zou maken. Bij de les “flitsen bij een trage synchronisatietijd” heb ik toestemming gevraagd om bij musici te vragen of ik hun concert mocht fotograferen. Het was een geweldig leuke avond en ik kon ongehinderd anderhalf uur mijn gang gaan. Dat zou op een cursusdag niet kunnen. Het boek Flitsen met een Reportageflitser is voor mij een naslagwerk en ook dat ziet er zeer goed uit. Duidelijke uitleg, stap voor stap. Frea Kroese, www.freative.nl
 • Dit is mijn eerste online cursus. Ik moet zeggen, het cursusmateriaal is erg overzichtelijk gebundeld en duidelijk uitgelegd. Prettig leesbaar en zeker geen ellenlange saaie teksten om door te spitten. Opdrachten waren stap voor stap goed te volgen en te begrijpen. Ik denk dat je daar toch het meest van leert.
  Inge van Winden Fotografie
 • Nog super bedankt voor de online klas. Ik heb veel bijgeleerd! Het is duidelijk en goed opgebouwd, steeds iets dieper op de stof in. Ook de oefeningen waren duidelijk. Bianca de Bruin Fotografie
 • Het was een plezierige en duidelijke cursus. En het boek is voor mij echt een naslagwerk, heel handig. Esther Hardon Fotografie
 • Het was een hele leerzame cursus. Wel pittig, maar dat komt omdat het flitsen voor mij nog heel nieuw is. Ik moet vooral veel oefenen en dit blijven doen. Ilona van Nijnatten
 • Ik heb er veel baat bij gehad! Vooral de flitsafstand en de mogelijkheden die ik heb om deze te be├»nvloeden zijn voor mij erg handig te weten en daarnaast natuurlijk ook het meer inzicht in alle andere flitszaken. Kristel Dallinga Fotografie
 • Ik heb alle lessen gedaan en heb er veel aan gehad. De lessen waren erg duidelijk van opzet. Ik heb het idee, dat ik nu eindelijk wat meer met flitslicht kan doen. Ik blijf het echter mondjesmaat gebruiken, daar ik het vaak nogal storend vind voor anderen, maar als ik het moet gebruiken weet ik nu in ieder geval hoe. Ruud Doornhein
 • Nog even een pluim naar jullie kant toe, dik verdiend want ik voel me nu met flitser al een stuk prettiger dan een paar maanden geleden! Wiep Wierda Fotografie
 • Ik heb super veel geleerd en mijn flitsfoto┬┤s zijn aanzienlijk beter geworden. Rita Dekkers

Wil je ook een reactie plaatsen? Stuur ons een email.